Examenperiode december 2018

Examenperiode december 2018

Beste ouder

De examenperiode van Kerstmis komt stilaan in zicht en daarom heeft uw zoon/dochter vorige week vrijdag (9/11) het examenrooster ontvangen. Wat het examen van wiskunde in het 2de jaar betreft, is er nog een kleine wijziging doorgevoerd. Het examen zal 4 lesuren duren en geen 3 lesuren zoals aan de leerlingen werd meegedeeld. De leerkrachten van wiskunde zullen de leerlingen hierover informeren.

Om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden, besteden we hier op school uiteraard de nodige aandacht aan. Zo gaat de leerkracht verrijking (optie Basis) of de titularis (optie Latijn) de leerlingen uitleggen hoe ze een examenperiode het beste aanpakken. De leerlingen krijgen nuttige tips om ‘examenkoorts’ te vermijden.

Comments are closed.