6/02/2018 – Tweedejaars op uitstap naar Technopolis en Sportimonium

6/02/2018 – Tweedejaars op uitstap naar Technopolis en Sportimonium

Op dinsdag 6 februari trokken alle tweedejaars naar Mechelen voor een bezoek aan Technopolis en het Sportimonium. Na een lange busrit kwamen we eindelijk aan in Technopolis. Eerst kregen we uitleg over hoe alles werkt en over wat mocht en niet mocht. Iedereen kreeg een armbandje waarmee je dan een eigen profiel kon aanmaken. Vervolgens kon je aan de opdrachten beginnen, bijvoorbeeld waterproeven en denkspelletjes. Voor elke opdracht kreeg je een score op tien.

’s Namiddags gingen we met de bus naar het Sportimonium. Hier konden we eerst enkele volkssporten uitproberen zoals sjoelbakken en touwsteken. Tenslotte gingen we naar het museum waar we invulblaadjes met sportvragen kregen.

Het was een fijne ervaring voor de tweedejaars.

 

Tim Smeets II.4

Comments are closed.