Boekenfonds

Boekenfonds

Voor elk schooljaar kan je de boeken bij Iddink bestellen. Dit is handig, omdat Iddink automatisch al de nodige boeken voor je verzamelt, specifiek voor jouw studierichting, en ze mooi gebundeld thuis aflevert.  Ook atlassen en grafische rekenmachines zijn leverbaar.

 

Bestellen

Ga naar www.iddink.be en klik op de optie 'BESTELLEN', waar je een persoonlijke account kan aanmaken. Tijdens het bestellen wordt er naar je schoolcode gevraagd. Deze vind je terug in de brief die je bij het (her)inschrijven hebt ontvangen.

De bestelde boekenpakketten worden eind augustus aan huis geleverd. Eventueel nog ontbrekende werkboeken worden in de loop van september op school nageleverd.

Meer weten? Op www.iddink.be kan je makkelijk een vraag stellen. Ook vind je daar meer uitleg over het inleveren en bestellen van jouw boeken. Je kan Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 u. tot 17:00 u. via het telefoonnummer +32 (0) 14 30 41 70.

Inleveren

Op het einde van het schooljaar kunnen de huurboeken per leerling op school terug ingeleverd worden. Iddink controleert dan de boeken op beschadiging en zal achteraf het waarborgbedrag terugstorten. Bij beschadigde of niet ingeleverde boeken kan een bedrag afgehouden worden.