Start van het tweede trimester

Start van het tweede trimester

Niet vergeten:

Op maandag 4 januari verwachten we de leerlingen van groep B op VJC en de leerlingen van groep A online. Kijk goed naar je Smartschoolberichten en digitale agenda.

Nieuwe leerlingen die willen instromen op VJC, maken een afspraak bij de directie voor een gesprek.

Ook VJC-leerlingen die intern van studierichting wensen te veranderen, maken eerst een afspraak bij de graaddirecteur voor een gesprek. Het kan enkele dagen duren voor de volledige puzzel van de klaswissels is gelegd op basis van de beschikbare plaatsen. Tot die tijd blijft iedereen in zijn/haar oude klas.

Op donderdag 7 januari is er tussen 18 en 21u online een oudercontact voorzien voor ouders en leerlingen die vragen voor de vakleerkrachten hebben over de kerstexamens. Inschrijven kan online in Myro op de gebruikelijke manier.

We wensen iedereen een goede start met hernieuwde inzet!

Comments are closed.