Proclamatie 6e jaar!

Proclamatie 6e jaar!

Om maandag 28 juni hebben onze zesdejaars en hun ouders plechtig afscheid kunnen nemen van hun middelbare school.

De coronamaatregelen hebben ervoor gezorgd dat er weerom creatief moest worden omgesprongen met de draaiboeken. Een proclamatie in het Cultureel Centrum – zoals al jaren traditie op onze school – kon dit jaar immers opnieuw niet doorgaan. We zijn dus uitgeweken naar onze speelplaats op Campus Guffenslaan. Voor het geval de weergoden ons niet gunstig gezind zouden zijn, was er een plan B voorzien. Gelukkig was dat niet nodig en konden we onder een mooie zomerzon 6 jaar VJC afronden op een onvergetelijke manier met een proclamatie in 2 delen.

We zwaaien onze zesdejaars met trots uit en wensen hen het allerbeste voor de toekomst!

   

Comments are closed.