7/09/2018 – Klasdag 2de jaar

7/09/2018 – Klasdag 2de jaar

Rond 9.00 uur kwamen we aan in Koersel. Hier begon onze klasdag dan eindelijk! Onze eerste activiteit was minigolf. Dat vonden we allemaal superleuk! Hierna gingen we een wedstrijdje doen in het bos. We deden allemaal leuke opdrachten en vingen zelfs bijna een kikker. Uiteindelijk hebben de meisjes gewonnen. Toen begonnen we allemaal toch wel honger te krijgen dus gingen we naar boven, want daar was de cafetaria. We hebben met z’n allen lekkere frietjes gegeten om ons op te warmen.

In de namiddag gingen we spelen in de speeltuin. Het was allemaal heel gezellig. Tot we aan een wedstrijdje begonnen met de death ride. Het ging tussen Alixe en mij én Jule en Alix. Het was een bitterharde strijd! We liepen en liepen en toen gebeurde het: ik viel tussen twee super dikke balken. Daar was het dan, mijn aandenken aan de dag: een mooie, grote schaafwonde. Maar het kwam allemaal goed!

Hierna namen we nog een klasfoto en om de dag te eindigen kregen we allemaal een lekker ijsje. Dat was dan het einde van een geweldige klasdag om nooit te vergeten!

Riya Kumar (II.12)

 

Comments are closed.